dimecres, 4 de juny del 2014

Sortides per Figueres!!

Els nens i nenes del cicle mitjà hem fet diverses sortides per la ciutat de Figueres!!



Sortida al Manol!


Els alumnes del cicle mitjà hem anat al Manol i hem investigat sobre els petits animalets que viuen al riu…i també ens hem remullat!!
Mireu, mireu….




 






El museu Dalí

El Salvador Dalí era un gran pintor i per això li van fer un museu a la ciutat a on va néixer. Nosaltres hem anat a visitar-lo. Vam veure les seves obres i la cúpula. Van aprendre que el Dalí es passava mel al bigoti per atraure les mosques. Va ser molt divertit.













El Castell de Sant Ferran


Com que treballem la ciutat de Figueres, les nostres mestres ens han portat d'excursió al castell de Sant Ferran. La nostra guia que es deia Sara ens va ensenyar l'església, les habitacions i a on vivien els cavalls. Ens van encantar les explicacions. Va ser molt emocionant. Ens va agradar que ens expliquessin que en una explosió les pedres van arribar fins a la Rambla!












Visita al circ de Figueres


Com cada any hem anat a veure l'espectacle del festival del Circ de la ciutat de Figueres. Van veure malabaristes, acrobàcies i fins i tot pallassos que ens van fer riure molt. Ens ha agradat molt. Esperem que l'any vinent ho tornin a fer i ho anem a veure.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada